Sennheiser HD 4.50 BTNC review

Sennheiser HD 4.50 BTNC review

Sennheiser HD 4.50 BTNC review

Ben je op zoek naar een noise-cancelling koptelefoon van absolute topkwaliteit? Dan ga je snel op zoek naar een koptelefoon van Bose of Sennheiser. De ruisonderdrukking van de hoofdtelefoons van deze merken stelt nooit teleur. Dat Sennheiser de laatste jaren afstand neemt van Bose is te merken aan de Sennheiser HD 4.50 BTNC koptelefoon. Dit prachtige model hebben we extra onder de aandacht gebracht in een uitgebreide test. Lees hier onze Sennheiser HD 4.50 BTNC review!

Sennheiser HD 4.50 BTNC koptelefoon review

Bluetooth On-ear hoofdtelefoon

De Sennheiser HD 4.50 BTNC is een bluetooth on-ear koptelefoon met ruisonderdrukking. De geluidskwaliteit van deze draadloze koptelefoon van Sennheiser is echt een absoluut pluspunt waar menig muziekliefhebbers van smullen. Sennheiser staat natuurlijk al jaren bekend voor het produceren van kwalitatieve koptelefoons en oordopjes, de Sennheiser HD 4.50 BTNC gaat nog een stapje verder.

De bluetooth on-ear koptelefoon van Sennheiser gaat direct de concurrentie aan met Bose en dreigt deze zelfs te winnen. De combinatie van een eigen ontwikkelde noise-cancelling technologie en goede geluidskwaliteit maakt deze Sennheiser HD 4.50 BTNC ontzettend populair. Bovendien is deze koptelefoon ontzettend voordelig geprijsd. Ben je op zoek naar een betaalbare on-ear bluetooth koptelefoon met ruisonderdrukking, dan is deze Sennheiser HD 4.50 BTNC zeker aan te raden.

Sennheiser HD 4.50 BTNC kopen?

De pluspunten

  • Geweldige ruisonderdrukking
  • 20 uur batterijduur
  • Gebruiksvriendelijk ontwerp
  • Zeer betaalbaar

De minpunten

  • NoiseGuard is lastig om te activeren
  • Hoofdband mist vulling
  • Oorschelpen kunnen beter ventileren

Het ontwerp van de Sennheiser HD 4.50 BTNC koptelefoon

Het ontwerp van de Sennheiser HD 4.50 BTNC is erg gebruiksvriendelijk en gemaakt om mee te kunnen nemen op vakantie. De HD 4.50 BTNC beschikt niet over een heel bijzonder design, maar wel erg functioneel. Wil je lichtgewicht reizen en toch gebruik maken van een noise-cancelling koptelefoon? Dan is de Sennheiser HD 4.50 BTNC heel erg geschikt voor jouw reis. De lichtgewicht en flexibele koptelefoon is eenvoudig mee te nemen en te bedienen.

De Sennheiser HD 4.50 BTNC is gemaakt van geborsteld aluminium en dat kan er wat breekbaar uitzien. Toch zijn de oorschelpen erg comfortabel en kan je middels de knoppen op de rechter oorschelp het volume eenvoudig bedienen. Ook kan je bij dezelfde oorschelp schakelen tussen de nummers die je wil beluisteren. Bij deze Sennheiser HD 4.50 BTNC review zijn er ook achter gekomen dat de koptelefoon toch best stevig is, ondanks de looks.

Extra audiokabel meegeleverd

Bij de Sennheiser HD 4.50 BTNC is een extra audiokabel meegeleverd met een 3,5mm stereo-aansluiting. De koptelefoon maakt gebruik van bluetooth, maar om de batterij te sparen zou je muziek kunnen afspelen met de audiokabel. De batterijduur wordt daardoor iets langer. Dit is vooral handig voor langere reizen zonder oplaadpunt.

Sennheiser HD 4.50 BTNC kopen?

Geluidskwaliteit

De Sennheiser HD 4.50 BTNC presteert volgens onze review en test het beste in rumoerige en luidruchtige omgevingen. Ga er met de Sennheiser HD 4.50 BTNC eens op uit en loop maar eens door een drukke winkelstraat of op het station. De NoiseGuard ruisonderdrukking van deze Sennheiser koptelefoon filtert omgevingsgeluiden elektronisch nadat deze door omnidirectionele microfoons zijn gedetecteerd. Een technisch hoogstandje van Sennheiser waar de geluidskwaliteit opvallend veel beter van wordt.

Voor de prijs die je voor deze koptelefoon betaald is de geluidskwaliteit bovengemiddeld. De goede geluidskwaliteit is vooral hoorbaar in gedetailleerde en goed gebalanceerde stereogeluiden. Hier presteert de Sennheiser HD 4.50 BTNC beter dan menig koptelefoons van Bose.

Conclusie van de Sennheiser HD 4.50 BTNC review

De Sennheiser HD 4.50 BTNC bluetooth koptelefoon komt vooral positief uit de test en review. De reden hiervoor is vooral de prijs / kwaliteitverhouding. Je krijgt heel wat kwaliteit terug voor de relatief goedkope prijs die je voor deze koptelefoon moet betalen. Met de noise-cancelling technologie van Sennheiser geniet je van een diep en zuiver geluid waarbij omgevingsgeluiden eruit gefilterd worden. Daarnaast is deze lichtgewicht koptelefoon eenvoudig mee te dragen op reis en geniet je met 20 uur batterijduur voor genoeg luisterplezier.

De Sennheiser HD 4.50 BTNC kopen? Vergelijk de verschillende prijzen bij deze aanbieders:

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *