Sennheiser Momentum True Wireless 2 review

Sennheiser Momentum True Wireless 2 review

Sennheiser Momentum True Wireless 2 review

De Sennheiser Momentum True Wireless 2 oordopjes zijn de tweede versie van de draadloze earbuds op de markt van Sennheiser. Deze Sennheiser Momentum True Wireless II is een verbetering van de eerdere versie die in 2018 op de markt kwam. Of deze nieuwere versie een verbetering is van de originele Sennheiser wireless oordopjes lees je in deze Sennheiser Momentum True Wireless 2 review.

De Sennheiser Momentum True Wireless II

Het prachtige design, de geluidskwaliteit en eenvoudige bediening zijn allemaal onderwerpen waarmee Sennheiser deze draadloze oordopjes wil onderscheiden. In deze review beschrijven we onze ervaring met de Sennheiser Momentum True Wireless 2 en beoordelen we of de oordopjes ook echt voldoen aan deze mogelijke onderscheidingen.

Met de ontwikkelingen op de markt van draadloze in-ear koptelefoons is het de vraag of Sennheiser genoeg heeft gedaan om deze Momentum True 2 een echte aanwinst te laten zijn. Er zijn namelijk ook bluetooth in-ear oordopjes van merken als Bose, House of Marley en Technics. Genoeg modellen om de concurrentie mee aan te gaan.

Bij het openen van het geleverde pakket is direct op te merken dat de meegeleverde case van deze oordopjes er kwalitatief goed uitziet. De case ziet er stevig uit en beschikt over een mooi design. Is dat een voorbode voor de rest van de Sennheiser Momentum True Wireless 2 review?

Sennheiser Momentum True Wireless 2

De pluspunten

  • Goede kwaliteit van materialen
  • Eenvoudige bediening
  • Extra siliconen oortjes meegeleverd
  • Verdere tweak-mogelijkheden via de Smart Control app
  • Active Noice Cancelling
  • Prima geluidskwaliteit
  • Batterijduur van 7 uur

De minpunten

  • Niet goedkoop
  • Hele korte oplaadkabel
  • Kan oncomfortabel zijn wanneer je kleine oren hebt

Waar te koop?

Eenvoudige bediening

Een groot pluspunt van de Sennheiser Momentum True Wireless 2 in-ear oordopjes is de bediening waarmee je door je afspeellijst kan scrollen. Met een aantal simpele klikken op je linker- of rechteroortje kan je tussen nummers wisselen, het volume regelen en telefoontjes beantwoorden. Op deze manier kan je tijdens het wandelen snel wisselen van nummers.

Bediening van de Sennheiser Momentum True 2

Koppel de Momentum True 2 met je smartwatch

Bedien je muziekinstellingen via je smartwatch via de Smart Control app. Geniet van de mogelijkheden die je hebt met deze verbinding. Zo kan je de instellingen voor Noice Cancelling bedienen vanaf je pols en je luister-ervaring optimaliseren voor ieder type gebruik.

Smartwatch koppeling Momentum True 2

Optimaal genieten van de omgeving en achtergrondmuziek

Wil je genieten van omgevingsgeluiden en tegelijkertijd een achtergrondmuziekje afspelen? Met de Sennheiser Momentum True Wireless 2 is het mogelijk. De Transparent Hearing functie zorgt ervoor dat je kan genieten van fluitende vogels in het park en achtergrondmuziek naar keuze. De functie is in te stellen in de Smart Control app. Je hebt hierbij zelf de mogelijkheid om de actieve Noice Cancelling te beïnvloeden en omgevingsgeluiden helder te horen.

Geluidskwaliteit

Natuurlijk is het geluid van de oordopjes één van de belangrijkste onderdelen van deze review. Onze ervaring met de Sennheiser Momentum True Wireless 2 is dat de geluidskwaliteit niet veel verschilt met de vorige versie van deze oordopjes. De vorige versie van deze serie was echter voorzien van een merkwaardig goede geluidskwaliteit en ook nu stelt Sennheiser niet teleur. Met de toevoeging van ANC zijn de Sennheiser Momentum True Wireless 2 oortjes erg goed uit de review gekomen!

Conclusie

Hoe komt deze Sennheiser Momentum True Wireless 2 uit de review en zouden wij deze oordopjes aanraden? Het antwoord is dat deze in-ear oortjes een echte aanrader zijn voor de drukke muziekliefhebbers. De review krijgt van ons een positieve conclusie, al melden we er wel bij dat de Sennheiser Momentum True Wireless 2 wat aan de dure kant zijn, vooral vergeleken met goede Apple Airpods.

Waar te koop?

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *