Sony WH-CH700N koptelefoon review

sony wh-ch700n review

Sony WH-CH700N koptelefoon review

De Sony WH-CH700N koptelefoon; een veelbesproken model dat regelmatig door muziekliefhebbers wordt uitgelicht. Maar waarom is deze over-ear hoofdtelefoon van Sony nou zo veelbesproken? Wat maakt de Sony WH-CH700N draadloze koptelefoon nou zo bijzonder? Je leest het in onze Sony WH-CH700N review!

sony wh-ch700n review

Draadloze over-ear koptelefoon

De Sony WH-CH700N is een draadloze over-ear koptelefoon die gebruik maakt van een bluetooth verbinding met je smartphone of andere apparaten. Deze eenvoudige verbinding zorgt ervoor dat de koptelefoon en het hoofd vrij kunnen bewegen zonder irritatie te ondervinden van hangende draden. De bediening van de Sony WH-CH700N is gemonteerd onder de linker oorkussen. Hier zit ook de knop voor de coice cancelling functie. De draadloze over-ear koptelefoon kost maar €88,-.

De pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Noice cancelling
  • Lange batterijduur
  • Geluidskwaliteit
  • Comfortabele pasvorm
  • NFC bluetooth verbinding

De minpunten

  • Niet inklapbaar
  • Ruisonderdrukking kan beter

Noice cancelling van de Sony WH-CH700N

De Sony WH-CH700N draadloze bluetooth koptelefoon beschikt over noice cancelling. Met deze functie wordt omgevingsgeluid eruit gefilterd en zal de muziek die je luistert ontzettend zuiver klinken. Het doven van storende omgevingsgeluiden is een bekende functie om de kwaliteit van luisteren te verbeteren. Vooral voor reizigers die veelal in de bus of trein zitten is deze functie een echte aanrader.

Comfortabel en langdurig luisterplezier

Met de Sony WH-CH700N koptelefoon kan je tot wel 35 uur onafgebroken luisteren naar je favoriete muziek. Dat is bijvoorbeeld 10 uur langer dan je met de AKG Y600 Wireless koptelefoon kan luisteren. Wanneer de koptelefoon opgeladen moet worden beschikt de Sony WH-CH700N over een snelle oplaadfunctie waardoor je ook weer snel kunt genieten. Luister je muziek bekabeld, dan kan je tot wel 50 uur genieten van optimaal luisterplezier!

Buiten de levensduur van de batterij is de koptelefoon ook nog eens ontzettend comfortabel. Met driveunits van 40 mm en zachte oorkussens is deze over-ear hoofdtelefoon een echte aanwinst voor je oren. Met een verstelbare hoofdband, draaibare oorschelpen en ovale oorkussens heeft Sony gedacht aan alle comfort.

Conclusie van de Sony WH-CH700N review

De review van de Sony WH-CH700N koptelefoon is volgens onze ervaring vooral positief te noemen. Wanneer we kijken naar andere reviews en vergelijkingen kunnen we hetzelfde concluderen. De Sony WH-CH700N draadloze bluetooth koptelefoon is een echte aanwinst voor de comfortabele muziekliefhebber. Wil je de Sony WH-CH700N na deze review kopen? Via de onderstaande button kan je deze Sony WH-CH700N koptelefoon zorgeloos bestellen.

Deel dit artikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *